WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een jonge, bruisende evangelische gemeente waar Gods woord centraal staat en waar God levens compleet verandert.

Pastor Jeroen en Cornelia van Leeuwen zijn in maart 2016 de kerk gestart. Zij hebben de kerk zien groeien tot een serieuze, stabiele groep mensen met verschillende culturen en leeftijdscategorieën, die God met hart en ziel dienen.

In December 2021 hebben pastor Maurice en Paola Driever de kerk van hen overgenomen. Per 1 oktober 2022 hebben zij een vast pand gevonden aan de Jadelaan 117, een prachtig gebouw met uitstekende doorgroei mogelijkheden. Nieuwe mensen kwamen binnen en God heeft wonderen de persoonlijke levens van mensen uit de Hoofddorp kerk en doet dit nog steeds! In minder dan 1,5 jaar tijd hebben zij de kerk zien groeien en in aantallen zien verdubbelen.

In maart 2023 kregen mijn vrouw (Sandy) en ik (Floyd) het voorrecht om de kerk over te nemen. De Hoofddorp kerk is een energieke, warme kerk waar mensen komen om van God te ontvangen. 

Wij willen u bij deze uitnodigen om onze diensten bij te wonen en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. Graag tot dan.

Met vriendelijke groeten,

Floyd (pastor) & Sandy Usmany

FOTO'S VAN ACTIVITEITEN