Waar Jezus jouw leven
kan veranderen!

Anéus - Onkerkelijk


  

Mijn naam is Anéus Witvoet. Ik ben opgegroeid in een onkerkelijk gezin. We dachten vrijwel nooit aan God, maar als kind ben ik wel op een zondagschool geweest. Toen ik wat ouder werd, ongeveer 18 jaar, dacht ik weleens: “Waar leef ik eigenlijk voor?”. Door de week had ik mijn werk, wat ik erg leuk vond, en in het weekend ging ik met leeftijdgenoten naar cafés en dancings. Als ik dan maandagmorgen wakker werd met een kater dacht ik: “Is dit het nu, is dit de bedoeling van het leven, leef je hier nu voor? Je leeft toch niet alleen om te werken en dronken te zijn, dat kan toch de bedoeling van het leven niet zijn?”

Ik zocht naar antwoorden in de bijbel, maar ik vond het een onbegrijpelijk boek. Na enige tijd kwam een collega van het werk bij me met een vraag. Hij zei: “Weet je wel dat Jezus Christus jou een nieuw leven kan geven?” Ik geloofde dat niet. Hij legde me uit dat Jezus naar deze wereld is gekomen om onze schuld op zich te nemen, zodat wij vrij naar God kunnen gaan.

De dingen die hij me vertelde lieten mij niet los. Een nieuw leven, vrij van schuld…daar moest ik steeds aan denken. Op een gegeven moment vroeg ik toch Jezus in mijn hart. Jezus veranderde mij. Mijn relaties met mensen werden hersteld en de bijbel werd een levend boek. God heeft mijn hart met hoop en blijdschap gevuld! En dat goede nieuws is ook voor jou!