Waar Jezus jouw leven
kan veranderen!

Anja - Uitgaan


Hallo, ik ben Anja van der Heide. Als kind ging ik met mijn ouders naar een pinksterkerk en heb in die tijd ook voor het eerst een keuze voor Jezus gemaakt. Vanaf mijn 13e wilde ik echter niet meer mee naar de kerk en keerde ik me van God af. In plaats daarvan ging ik stappen, roken, drinken en blowen. Op het moment van uitgaan was het altijd erg leuk en gezellig, maar die dag er na was ik katerig, leeg en onzeker. Maar ja, zonder uitgaan zou het leven er wel erg saai uitzien, dacht ik.

Ondanks dat ik mijn eigen plezier belangrijker vond dan Gods wil, wilde ik toch wel een beetje van Hem in mijn leven. Ik plaatste Hem op de achtergrond en bezocht af en toe een kerk, maar deed verder mijn eigen ding. In 2001 zat ik tijdens Pasen in de kerk en ik merkte dat God me een vraag stelde: “Anja, geloof je echt in Mij en dat Ik een doel aan je leven kan geven, of wil je verder zoals het nu is? Als je voor Mij wilt leven, stop dan met roken. Dat past niet bij een christen.” Ik ben toen naar voren gegaan en heb mijn leven helemaal aan Jezus gegeven.

En het was echt een wonder, ik heb daarna nooit meer enige behoefte gehad om weer te roken. Wat een machtige God! Met Hem als doel, wil ik het leven wel door! God heeft mij hersteld van depressiviteit en onzekerheid. Ik leef mijn leven nu volop in contact met God en wat een onvoorstelbare vreugde en rust geeft Hij in mijn hart. Het is echt een aanrader!