Waar Jezus jouw leven
kan veranderen!

Dita - Islam


Hallo, mijn naam is Dita Spiering. Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin, ik ging altijd met mijn ouders mee naar de kerk.  Ik bad en kende verhalen van de Bijbel over wie Jezus was, maar Hij was geen realiteit voor mij.

Toen ik tiener was, raakte ik via vrienden geïnteresseerd in het moslimgeloof. Ik probeerde de islamitische gebeden te leren, maar ik werd juist meer onzeker en kreeg meer angst of ik wel het juiste deed. Ik las in de Koran dat Jezus terug zou komen om mensen te oordelen. Jezus kende ik van de Bijbel en de Bijbel vertelt meer over Jezus. Vanaf die dag besefte ik dat Jezus de waarheid was, maar ik deed daar verder niks mee.

Pas toen ik veel problemen in mijn leven kreeg en ik geen uitweg meer zag, riep ik tot Jezus. Ik heb Jezus aangenomen als mijn Redder en Verlosser, want diep in mijn hart wist ik dat alleen Jezus mij kon redden. Ik ervoer Gods aanwezigheid en liefde. God geeft steeds vervulling in mijn leven, blijdschap, en de zekerheid dat ik Hem later mag ontmoeten.