Waar Jezus jouw leven
kan veranderen!

Gijs - Geïsoleerd


Mijn naam is Gijs en wil graag mijn verhaal delen. Als kind groeide ik op in een christelijk gezin, waar ik elke zondag mee ging naar de kerk. Als tiener snapte ik niets van de kerk. De keuze tussen zondag ochtend in bed blijven liggen, of naar de kerk gaan, was daarom ook snel gemaakt.

Vanaf mijn tienerjaren begon ik al snel sociaal geïsoleerd te raken. Mijn interesse voor computers groeide langzamerhand uit tot een verslaving. Aan het eind van mijn tienerjaren, kreeg ik niet meer dezelfde vervulling uit de computer. Ik was leeg en begon radeloos te worden. In mijn radeloosheid bad ik een minigebed: “God, als U werkelijk bestaat, haal mij dan uit deze situatie”. In de organisatie waar ik toen stage liep werkten vrijwel alleen christenen. Wat mij bij hen opviel, is dat ze allemaal erg prettig in de omgang waren. Ze hadden respect voor mij, keken niet op mij neer en hadden begrip voor fouten die ik maakte. Daarnaast hadden ze iets wat ik niet had: een vervulling en vrede in hun leven. Iets waar ik onbewust al zo lang naar op zoek was.

Na mijn stage begon ik verschillende kerken te bezoeken, op zoek naar God. In mijn zoektocht kwam ik op een zondagmorgen bij Gemeente De Deur. Ik ben die dag tot bekering gekomen en vanaf dat moment kreeg ik waar ik al zo lang naar op zoek was: liefde, erkenning, zekerheid en blijdschap. De muur tussen mij en God brak en de weg tussen ons was vrij. Zoek niet langer, en kom zoals je bent!