Waar Jezus jouw leven
kan veranderen!

Ivan - Katholiek


Hallo, mijn naam is Ivan. Ik ben als katholiek opgegroeid en geloofde altijd dat er iets meer in dit leven is. Ik geloofde dat er een God bestond, maar ik had Hem nooit ervaren.

Tijdens mijn jeugd wou ik verschillende dingen uitproberen, zoals drinken, roken, uitgaan en alles wat deze wereld mij kon bieden. Mijn moeder was tot bekering gekomen en ik ging met haar mee naar een evangelische gemeente. Ik luisterde naar de preken en het leek elke keer alsof de prediker tot mij sprak. Ik wist dat er foute dingen in mijn leven waren en dat ik ze moest veranderen. Ik schaamde me echter om mijn vrienden te vertellen dat ik naar de kerk ging en gedroeg me stoer naar hen toe. Tijdens een van de preken was het onderwerp: wat gaat er gebeuren wanneer je sterft. Ik wist dat als ik op dat moment zou sterven, dan zou mijn ziel verloren gaan.

Ik besloot om met de pastor te gaan praten over het onderwerp en kwam snel tot een keuze om mijn leven aan Jezus te geven. Op dat moment leek het alsof er een gewicht van mijn schouders werd weggenomen. Al mijn slechte gewoontes verdwenen als sneeuw voor de zon. De schaamte die ik had om over God te praten is van me weg gegaan. Mijn keuze voor Jezus is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt!