Waar Jezus jouw leven
kan veranderen!

Rachelle - Boos op God


Hallo! Mijn naam is Rachelle Schuitema. Heel graag wil ik jullie vertellen wat God in mijn leven heeft gedaan en wat Hij ook voor jullie kan doen. Ik ben altijd christelijk opgevoed, ga mijn hele leven naar de kerk en verhalen uit de Bijbel zijn mij met de paplepel ingegoten.

In mijn tienerjaren werd er bij mijn moeder kanker geconstateerd en na een kort ziekbed verloor ik mijn moeder en beste vriendin op veel te jonge leeftijd. Vanaf die dag was mijn geloof in deze zogenaamd liefdevolle God veranderd in boosheid en ongeloof. Ik kon niet begrijpen waarom God dit had laten gebeuren. In de kerk deed ik alsof ik het allemaal nog leuk vond en ik probeerde het perfecte voorbeeld voor mijn jongere zusjes en broertje te zijn. Maar ondertussen had ik een enorme boosheid naar God toe en wilde niets meer met Hem te maken hebben.

Toch heb ik tijdens een jeugddienst heel bewust een keus gemaakt om mijn leven compleet aan Hem te geven, want diep in mijn hart wist ik dat God echt bestaat en van mij houdt. God heeft vanaf dat moment mijn boosheid en ongeloof uit mijn hart weggehaald en er vrede en rust voor in de plaats gegeven. Nog steeds begrijp ik veel dingen van het leven niet, maar ik weet wel dat een leven mét God een enorme vervulling en blijdschap geeft dat niets of niemand in deze wereld kan geven. God geeft mij de zekerheid dat ik Hem straks mag ontmoeten en mijn moeder terug mag zien.